A jó, a rossz, meg a k**va anyád – Ismét Temesváron vendégszerepel az M Studio

Évek óta visszatérő vendégnek számít a temesvári Csiky Gergely Állami Magyar Színház színpadán a sepsiszentgyörgyi M Studio. A sokáig Erdély egyetlen hivatásos mozgás színházának számító társulat legfrissebb, decemberben bemutatott előadását hozza el február elején a temesvári közönségnek.mstudio

A jó, a rossz meg a k**va anyád című táncelőadást Fehér Csaba rendező-koreográfus jegyzi. Az nonverbális előadás a vadnyugati forróvérű nőcskék és még forróbb fejű banditák világát eleveníti meg. Az alkotók ajánlója alapján a történet igen egyszerű. Egy kis közösségről szól, akik mindennapjaikat egymás közt élik meg és élik túl. Az unalom elűzésére egymást szórakoztatják. A mulatságnak és a párbajoknak itt hatalmas szerepe van. A társadalom nem kívánatos elemei kerültek ide, ebbe a nem hétköznapi porfészekbe, ebbe a nem akármilyen kisvárosba, aminek a neve El Perdido.

A sepsiszentgyörgyi vendégelőadásra február 2-án, este 7 órától kerül sor a temesvári Csiky Gergely Állami Magyar Színház Nagytermében.

temesvarihirek.ro

Vélemények

facebook kommentek