A PSD szerint Iohannis ígérgetései 6 milliárd euróba kerülnének

Florin Bîrsășteanu, a Szociáldemokrata Párt (PSD) temesvári parlamenti képviselője keddi délutáni sajtóértekezletén kijelentette, hogy a fő ellenzéki államelnök-jelölt igérgetései rengetegbe kerülnének majd.Petru Andea(dr) deputat, Florin Birsasteanu(ctr) deputat, Lucian Ursuletu purtator de cuvant 06

„Klaus “Prompter” Iohannis azzal fenyegeti az embereket, hogy nőnek majd az adók. A keresztény-liberális szövetség, az ACL növeli meg majd a adókat és lecsökkenti a nyugdíjakat. Ő azt sem tudja, mekkora a minimálbér. Megmondjuk mi neki, ha nem tudja. Júliustól, a Ponta-kormány növekedését követően 900 lej lett. Nagyszeben az átlagkereset 1583, Temesváron pedig 1646. Kiszámoltuk, 6,6 miliárd euróba kerülnének ígérgetései. Honnan jöhet össze ez a pénz? Hát az adónövekedésből és a nyugdíjak megvágásából.” – nyilatkozta Bîrsăteanu.

A Temes Megyei Korház volt igazgatója szerint a “Băsescu-rezsim” emberei állnak Iohannis mögött. “Cătălin Predoiu, az állítólagos jövendőbeli miniszterelnöke volt a Boc-kormány levágásai mögött. De ott van Blaga, Vass és Anastase is” – tette hozza a politikus.

temesvarihirek.ro

 

Vélemények

facebook kommentek