Az Újszentesi Kődarálók csapata tarolt az idei TEIS Kupán

olahA Temes Megyei Ifjúsági Egyeztető Tanács (TEIS) immáron hatodik alkalommal rendezte meg a TEIS Kupát, amely ezáltal egy hagyományos sportrendezvényné nőtte ki magát a bánsági fiatalok körében. Szombat reggel, 12 csapat sorakozott fel a szentandrási Bi Aréna sportcsarnokban, köztük a Budapestről érkezett Fidelitas és az Arad megyei Pécska együttese. A labdarúgó tornán számos meglepetés született, főleg a Libacomb nevű temesvári gárda korai kiesésére kapták fel sokan a fejüket, de a a BG Contec döntőbejutására sem mertek volna sokan fogadni. A kisdöntőben a Fidelitas simán verte Pécska fiataljait, a fináléban pedig a számos rutinos újszentesi spílerrel felálló Kődaráló valósággal felőrölte a már fáradt temesvári Contec védelmét, 7:0-ra nyertek a zöld-fehérek.

“Egyesületünk évről évre egy magasabb szinten szervezi meg ezt a bajnokságot, amely egy valódi régiós rendezvénnyé nőtte ki magát, ha megnézzük, hogy az elmúlt években a Temes és Arad megyei csapatok mellett vajdasági és magyarországi csapatok is részt vettek. Nagyon örülünk, hogy a fiatalok ilyen nagy lelkesedéssel fogadják, készülnek és még több, a teljes sportszerűség jegyében küzdenek. Az idei TEIS Kupa sikerét, egy teljes ifjúság közösségi összefogás erősítette, ugyan is, a résztvevők étkeztetését a végvári fiatalok vállalták, ameddig a társaik a pályán küzdöttek, ők ízletes gulyást készítettek. A rendezvényt megelőzően, fiatal magyar vállalkozókat kerestünk fel annak érdekében, közelebb kerüljünk a  vállalkozói szférához és egy kölcsönös kapcsolatot tudjunk kialakítani. A fiatal magyar vállalkozók támogatásukkal biztosították a rendezvény sikerét, mi pedig vállalkozásaik népszerűsítését vállaltuk. Terveink szerint az idei évben több olyan rendezvényre is sor kerül majd amelyek által sikerül minél több magyar fiatal számára kézzelfogható segítséget nyújtani a vállalkozások elindításában illetve a már meglévők fejlesztésében, mert hisszük, hogy a sikeres magyar vállalkozások által tudjunk fiataljainkat itthon tartani és sikeressé tenni közösségünket” – nyilatkozta Oláh Gábor, a Temes Megyei Ifjúsági Egyeztető Tanács elnöke.

kodaralok 1Az eredmények:
A-csoport: Anonymus-Majlát 0:2, BG Contec-Libacomb 0:1, Anonymus-BG Contec 1:1, Majlát-Libacomb 0:0, Anonymus-Libacomb 0:3, Majlát-Contec 1:4.
B-csoport: Pécska-XV – MI 3:0, Végvár-Ótelek 1:4, Pécska-Végvár 0:0, XV-MI-Ótelek 1:3, Pécska-Ótelek 1:1, XV-Mi-Végvár 0:3.
C-csoport: Agró-Kódaráló 1:5, Újszentes-Fidelitas 2:3, Agró-Újszentes 1:1, Kúdaráló-Fidelitas 3:1, Agró-Fidelitas 1:5, Kődarálú-Újszentes 5:0.
Negyeddöntők: Majlát-BG Contec 2:4, Pécska-Libacomb 2:0, Fidelitas-Végvár 3:2, Ótelek-Kődaráló 3:1.
Elődöntők: Contec-Pécska 5:4, Fidelitas-Kődaráló 3:5.

A döntőben: Contec-Kődaráló 0:7.
BG Contec: Bogdán Gábor, Bogdán Tamás, Molnár András, Kovács László, Fehér Zoltán, Megyes Zsolt, Ambrus Róbert, Rácz János.
Kődarálók: Kelemen Sándor, Szőke Fábián, Miklós Róbert, Berecki Róbert, Izsák Levente, Kozma Attila, Boros András.

kodaraloTemesvariHirek.ro 

Vélemények

facebook kommentek