Ezzel kezdi a napot Barack Obama

“Reggelente az időm nagy részét az ESPN nézésével töltöm. Sokat kell foglalkoznom a politikával, ezért nem akarom, hogy a politikáról szóló fecsegés az egész napomat elárassza” – nyilatkozta pénteken az elnök Colin Cowherdnek, az ESPN Radio műsorvezetőjének.obama usa

Amikor Cowherd arról faggatta, hogy mennyi időt tud sportközvetítések nézésére fordítani az ország vezetése közben, az elnök elmondta, hogy teljes mérkőzéseket rendszerint nincs ideje végigszurkolni, de meg szokta nézni a SportsCenter című műsor összefoglalóit.

“A SportsCenter a reggeli testedzés közben hű képet ad arról, hogy mi történik. A Super Bowl, az NBA-döntők vagy a World Series kivételével nem tudok végigülni egy-egy egész mérkőzést” – jelentette ki Barack Obama. Elmondta, akkor is bekapcsolja az ESPN-t, amikor “vaskos tájékoztató könyveket kell” átnéznie. Esténként, amikor egy meglehetősen vaskos tájékoztató könyv van nálam, néha hang nélkül megy a közvetítés – mondta.

Ugyanakkor szavai szerint a Chicago Bears amerikaifutball-csapat idén nem adott túl sok okot arra, hogy nézze őket, a Bulls kosarasairól azonban optimistán nyilatkozott.

MTI
TemesvariHirek.ro

Vélemények

facebook kommentek