„Fapados demokrácia” – Még lehet jelentkezni a vízaknai táborba

aknaBizonyára tudjátok, hogy ha a MAKOSZ-ban páros évet írunk, közeledik a nyári Neumann tábor. Az idei év kiadását a Romániai Magyar Középiskolások Szövetsége közösen szervezi a Medgyesi Magyar Diáktanáccsal, augusztus 12–16. között, a szeben megyei Vízaknán. A tábor olyan középiskolás diákoknak szól, akik szívesen tennének szert egyaránt elméleti és gyakorlati tudásra a multimédia olyan témáiban, mint a hangvágás, filmvágás és a digitális képfeldolgozás. Természetesen az utóbbiak közül minden résztvevő egy fakultációra köteles bejelentkezni.

“Fapados demokrácia” jeligével indul a tábor vitaköre, nem kell görcsölni, hiszen lehetőségetek lesz erről külön felkészítőt hallani rendezvényünkön. Arra kérjük az érdekelteket, hogy legkésőbb augusztus 3-ig töltsék ki az alábbi formanyomtatványt (https://docs.google.com/forms/d/1zKYCXtUfiYdOciGhgqCd6CpqD5bG-oRgJ6mfLYg8FjY/viewform) és az időközbeni felmerülő kérdésekért keressék fel Lukács Rajmund főszervezőt a 0747-353-981-es telefonszámon. Ha kérdésedet e-mail formájában tennéd fel, erre a neumann@makosz.ro címet ajánljuk.

A tábor részvételi díja 100 RON.

Vélemények

facebook kommentek

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

code

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>