Fedezd fel Magyarországot 1 milliós tiszteletdíjért

Megkezdõdött a budapesti strandszezonPályázatot hirdet a Magyar Turizmus Zrt. Az év utazója címre: a nyertes feladata 10 hét alatt beutazni Magyarországot, élményeit pedig videókban és blogbejegyzésekben megosztani az érdeklődőkkel. A pályázatra június 17-ig lehet jelentkezni, a felhívás a http://evutazoja.indavideo.hu/ oldalon érhető el. A pályázat nyertese minden héten másik belföldi turisztikai régióba látogat el három tagú i stáb kíséretében. Az általuk összeállított 8-10 perces anyagok hetente jelennek meg az Indavideón, de az utazó mindemellett blogbejegyzésekben is posztolja élményeit – közölte a pályázat kiírója pénteken az MTI-vel.

A 18. életévét betöltött nyertesnek “Magyarország legjobb állásában” olyan projektekkel kell megbirkóznia, mint videózás a föld felett, kalandpark-teszt, wakeboardozás, tandemugrás, tihanyi tekerés, Balaton Sound, kétéltű kalandtúra, barlangban kúszás, bormustra és kenuzás.

Az eredményhirdetés június 23-án lesz, a kalandos utazás pedig június 30-án indul.

MTI

Vélemények

facebook kommentek

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

code

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>