Két román kamion balesetezett Magyarországon

Ketten meghaltak a 47-es számú főúton, amikor két román kamion és egy magyar rendszámú személyautó összeütközött Berettyóújfalu és Tépe között szombat délelőtt, a helyszínelés idejére lezárták az érintett útszakaszt – tájékoztatta a hajdú-bihari katasztrófavédelem és a rendőrség az MTI-t.Ketten meghaltak balesetben a 47-es úton

Madai Petra, a hajdú-bihari katasztrófavédelem igazgatóság szóvivője elmondta: az egyik kamion vezetője a roncsok közé szorult, kimentésén jelenleg is dolgoznak a helyszínre érkezett debreceni, hajdúszoboszlói és berettyóújfalui tűzoltók.

A rendőrség a baleseti helyszínelés idejére lezárta az érintett útszakaszt, a forgalmat Derecskén, illetve Berettyóújfalunál Földes felé terelik – közölte a hajdú-bihari rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-vel.

Dobó Dénes a balesetről elmondta: a rendelkezésre álló adatok szerint egy személygépkocsi egy kamion előzése közben frontálisan összeütközött egy teherautóval. A személyautó két utasa, egy 30 éves férfi és egy 40 éves nő a helyszínen meghalt.

Nagy István, a debreceni mentőszolgálat ügyeletvezetője az MTI-nek elmondta: a személygépkocsi vezetője könnyebben sérült, őt a debreceni Kenézy kórház baleseti sebészetére vitték a mentők.

MTI

Vélemények

facebook kommentek

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

code

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>