Kontrasztkiállítás Temesváron

kontraszt-kiallitas-temesvaron
Egy hatalmas sikoly, amely nem simogat, hanem felráz, nem udvarias, hanem kiált ott, ahol a legtöbben némák, építeni akar azokon a pontokon, ahol a fiatalok életében legnagyobb a rombolás. A multimédiás kiállítás egy labirintuson vezeti végig az érdeklődőt, melynek állomásai társadalmunk hét legégetőbb problémájára hívják fel a figyelmet: szenvedélybetegségek, válások, abortusz, erőszak a családban, hazaszeretet, öngyilkosság. A tárlat megtekintése után az úgynevezett Csend szobába érkezik a látogató, mely a feldolgozás és a feloldozás helye. Ez utóbbit már az utolsó állomásnál is megtapasztalhatja a résztvevő, mely a megváltásról szól, és ezzel rámutat a szabadulás egyetlen megoldására: Jézus Krisztus keresztáldozatára. A kiállítás nagyszerűsége abban is áll, hogy egész társadalmunkat érintő kérdéseket oly módon dolgoz fel, hogy a negatív jelenségek kontrasztjaként mindig felmutatja a keresztyénség üzenetét és az igazi értékeket.
A kiállítás 14 éven aluliak számára nem ajánlott.

2016. október 25-én nyílt meg Temesváron a Kontrasztkiállítás, és november 28-ig lesz megtekinthető. Csoportos látogatást javaslunk: főleg ifjúsági- és osztályközösségeknek. A kiállítás megtekintése kb. 1 órát vesz igénybe.

Nyitva tartás
október 25 – november 28
12.00-18.00
A Kontrasztkiállítás előzetes bejelentkezés után hétköznapokon 12 és 18 óra között látogatható. Előzetes bejelentkezés alapján más időpont egyeztetésére is lehetőség van. Előregisztráció 2 nappal korábban: 0788-62.76.11 vagy ike.kontraszt@gmail.com

Helyszín
P-ţa Regina Maria (Horaţiu), 1 szám alatt található Gerhardinum Római Katolikus Líceum díszterme

temesvarihirek.ro

Vélemények

facebook kommentek