Magyar Fürdőkultúra Napja: 48 létesítmény ajánl kedvezményeket és színes programokat

A Magyar Fürdőkultúra Napját minden év októberének második szombatján ünnepeljük, mely az idei évben október 10-re esik.
Ez alkalommal a szaunázásra, a szaunakultúrára hívjuk fel a figyelmet, mely hazánkban is egyre nagyobb teret hódít. A Magyar Fürdőszövetség kampányt szervez, ösztönözve a fürdőket a vendégek tájékoztatására és kiegészítő programok szervezésére.

Cél, hogy a Magyar Fürdőkultúra Napja kapcsán felhívjuk a figyelmet a szaunázás helyes folyamatára, ismeretanyagot közvetítsünk a szaunázás történetéről, a szaunázás higiéniájának fontosságáról.varfurdo gyula aquapalota

A Magyar Fürdőkultúra Napján a fürdők szabadon dönthettek a helyileg szervezett programokról, a nyitva tartásról és az aznapi belépődíj kedvezményekről, de a témához kapcsolódóan zömmel különleges szauna felöntések, szauna szeánszok várják a látogatókat.
Számos fürdő a nagyközönség- és az iskolák részére is tart előadásokat a témához kapcsolódóan vagy szervez idegenvezetést a fürdőkben.

Az idei évben minden eddiginél több fürdő csatlakozását regisztráltuk. 48 létesítmény jelezte, hogy kapcsolódik a kezdeményezéshez és színes programokkal várja október 10-én vendégeit.

Az egyes fürdők programjait a szövetség saját weboldalán (www.furdoszovetseg.hu), Facebook oldalán (Csobbanj velünk) is közzé teszi.

Gömöri Csilla
elnök
Magyar Fürdőszövetség

Vélemények

facebook kommentek