Megérkezett az erősítés! Tófalvi Éva biatlonos belépett az RMDSZ-be

A ’89 után felnőtté váló generációnak egyre nagyobb teret kell engedni, bátorítani kell arra, hogy beleszóljon a közösségi ügyekbe, vegyen részt az RMDSZ-szervezetek irányításában, tevékenységében. Ezért is örömteli pillanat, hogy a számos kiváló hazai és nemzetközi eredményt elérő csíkszeredai sportoló, Tófalvi Éva biatlonos belépett az RMDSZ csíkszeredai szervezetébe, amelyben tisztújítás lesz szeptember 14-én – jelentette ki Borboly Csaba területi elnök az augusztus 28-i, csütörtöki csíkszeredai sajtótájékoztatón, amelyen részt vett Tófalvi Éva és Lőrincz Csilla, a Szövetség Csíki Területi Nőszervezetének elnöke is.Tofalvi_Eva_RMDSZ

A területi elnök kifejtette: ilyen személyekre is szükség van az RMDSZ-ben, akik már bizonyítottak, akikben van kitartás, és elérték kitűzött céljukat – Tófalvi Éva ilyen ember, aki példakép lehet a fiatalok számára. Borboly Csaba elmondta, nagyon kevés a fiatalokról szóló politikai döntés, mivel a választók elsősorban a közép- és idősebb generációhoz tartoznak, ezért az ifjúságnak erősebben kell hallatnia a hangját, ezért a városi szervezet közelgő tisztújítása is kiváló alkalom a fiatalításra.

Tófalvi Éva egyben a területi nőszervezet tagjává is vált. Lőrincz Csilla, a szervezet elnöke azt mondta, új arcokat, új gondolatokat szeretnének a Szövetségben, és Tófalvi Éva nyitott, őszinte, határozott személyiség, akit érdekel a közösség sorsa. A sikeres nők példáját is fel szeretnék mutatni, fogalmazott Lőrincz Csilla.

Tófalvi Éva reméli, a Szövetségben tevékenykedve is eredményeket fog elérni, akárcsak a sportban, és szeretne a magyarság sorsának jobbá tételéért, valamint az összefogásért dolgozni.

Úgy érzem, ránk, sportolókra szüksége van a magyarságnak, nemcsak a sportban, hanem más téren is. Nagyobb összefogásra van szükség, aminek a megvalósulásához mi is hozzájárulhatunk – nyilatkozta a biatlonos.

A sajtótájékoztatón kiállították a sportoló RMDSZ-tagsági könyvét. Tófalvi Éva ennek alkalmával aláírta a Kelemen Hunor szövetségi államelnök-jelöltségének támogatásáról szóló ívet.

TemesvariHirek.ro

Vélemények

facebook kommentek

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

code

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>