Revolution Fesztivál Temesváron – az újvidéki EXIT már Romániában is szervezkedik

revolution festivalEurópa egyik legrangosabb zenei fesztiváljának a szervezői Temesváron is egy rangos esemény lebonyolítására adták a fejüket. Május 30-31 között az újvidéki EXIT elhozza a Get EXITed Revolution Fesztivált, amelynek a Bánsági Falu Múzeuma ad otthont. Két napon keresztül hat színpad (Main Stage, Reggae Zone, Secret Party, Electro Stage, Live Cinema, Extreme Zone, Latino Zone, Silent Zone, Tasty Zone) várja az minőségi zene kedvelőit.

Érkezik DJ Fresh, aki olyan drum and bass és dubstep dalokat hoz el Temesvárra, amelyek már meghódították Egyesült Királyság toplistáit. Többek között a 100 milliós nézettségű „Louder” és „Hot Right Now” is felcsendül majd, de nem marad ki a „Gold Dust”, „Dibby Dibby Sound” vagy az „Earthquake” sem.

Noisia, a hollandiai hármas – a ki az idei Sea Dance fesztiválon is fellép majd – is zenél május utolsó hétvégéjén.  A mágikus drum and bass, dubstep, breakbeat és house zenéjüket a temesvári nagyérdemű is hallani fogja.

Sabaton, az egyik legerősebb svéd heavy metal bandája is jelezték a szervezőknek, hogy itt lesznek Temesváron. Olyan kolosszális számokat hoznak el majd mint a  “Carolus Rex”, „Uprising”, „Primo Victoria”, „GottmitUns”, „Panzerkampf”.

Egyenesen Londonból érkezik a Modestep nevű banda, amely dubstep és electronic rock műfaját keveri ügyesen, mindez megmutatkozik a “Feel Good”, „Sunlight”, „To the Stars” vagy „Show Me a Sign” című számukban is.

DJ Marky ft. Stamina MC Brazíliából jönnek Temesvárra. Minden bizonnyal felpörgetik majd a hangulatot a híres “LK – Carolina Carol Bela” vagy a „Só Tinha Que Ser Com Você” számukkal.

Balkán egyik legmenőbb együttese, a Dubioza Kolektiv már járt Bánság fővárosában, ám minden bizonnyal most is jól fogadja őket a rap, reggae és ska ritmusok kedvelői.

A revolution Fesztiválon többek között olyan együttesek is fellépnek mint az Eyesburn, Partibrejkers, Implant pentru refuz, DJ Mighty Boogie. 

A Get EXITed Revolution fesztivál már 19 órától kinyitja kapuit és a tervek szerint mindkét nap reggel hatig tart majd a buli. A szervezők elmondása szerin a falumúzeum területét úgy osszák majd be, hogy minél több ember elférjen.

Jegyek kaphatók az eventim.ro és a myticket.ro online jegyirodáiba. A korai vásárlók 49 lejér vásárolhattak jegyet, a helyszínen pedig 69 lejbe kerül a kétnapos bérlet ára. Azok akik már megvették a jegyüket az újvidéki EXIT fesztiválra igazán örülhetnek: számukra Temesváron ingyenes a belépés.

TemesvariHirek.ro

Vélemények

facebook kommentek