Ritmus – Művészeti kreativitás verseny középiskolásoknak

Ritmus plakatA nagyváradi Partiumi Keresztény Egyetem Művészeti Kara nyilvános művészeti kreativitás versenyt hirdet hazai és határon túli középiskolások számára vizuális, hangzó és audiovizuális kategóriákban, ritmus témakörben.

A szervezők célja ösztönözni az erdélyi és határon túli középiskolás hallgatókat művészi (zenei és/vagy képzőművészeti) önkifejezésre. A hagyományteremtő szándékkal létrehozott verseny a Kar küldetésének fontos részét képezi: érdemi szerepet vállalni és betölteni a szűkebb-tágabb régió fiatal tehetségeinek felkutatásában és szakmai irányításában.

Pályázni digitális formátumban benyújtott munkákkal lehet 2015. április 13. – május 4. között. A beküldött és előzsűrizett pályamunkákat feltöltjük a Művészeti Kar Facebook oldalára és szavazásra bocsátjuk. A legtöbb szavazatot kapott alkotás közönségdíjat kap, a három kategória legjobbnak ítélt pályamunkái pedig szakmai díjban részesülnek egyenként 1000 RON értékben. A díjak átadásával egyidejűleg interaktív kiállítás nyílik a nyertes, illetve a zsűri által javasolt munkákból a verseny zárórendezvényén, a Partiumi Keresztény Egyetemen.

Információk és jelentkezés: mk.partium.ro, Facebook: PKE Művészeti Kar, pkemuveszetikar@gmail.com

Vélemények

facebook kommentek