Vasárnap lép életbe a repülőterek nyári menetrendje

Március 26-án, vasárnap lép életbe Romániában a repülőterek nyári menetrendje, ami október 28-áig érvényes. A módosítások a járatok időpontját és sűrűségét egyaránt érintik – közölte pénteken a temesvári Traian Vuia Nemzetközi Repülőtér.  “A nyári menetrendben plusz járatok vannak a népszerű célpontok felé, és indul egy új belföldi járat is, Konstancára” – nyilatkozta Daniel Idolu, a légikikötő igazgatója.aeroport int timisoara tv„Júniustól járat indul egy új célpont felé, hetente kétszer, pénteken és vasárnap lehet majd eljutni Konstancára. Nő a járatsűrűség Memmingen (heti két járt helyett három) és Róma (heti két járt helyett három) irányába” – mutat rá a reptér közleménye.

„Egy hétig – húsvét környékén, majd júniustól állandó jelleggel nő a járatsűrűség Dortmund (heti két járt helyett három) és Valencia (heti két járt helyett három) irányába. Ugyanakkor heti 39-ről 31-re csökken a bukaresti járatok száma” – jegyzik meg a reptér illetékesei.

A nyár idején újraindulnak a népszerű charterek is Törökország és a görög szigetek irányába. „A légitársaságok fenntartják a menetrend módosításának jogát” – hívja fel a figyelmet a közlemény.

mediafax.ro

Vélemények

facebook kommentek