(MTI) – „Senki sem jobb, okosabb vagy jobb vezető, mint Orbán Viktor” – mondta Donald Trump, az Egyesült Államok volt elnöke, miután megbeszélést folytatott a magyar kormányfővel.

    Orbán Viktor miniszterelnök szombaton a Facebook-oldalán tette közzé az erről szóló videót „Köszönöm, Elnök úr!” megjegyzéssel.
    Orbán Viktor pénteken tárgyalt Donald Trump korábbi amerikai elnökkel, republikánus elnökjelölttel Mar-a-Lagóban, Donald Trump floridai rezidenciáján. A megbeszélést közös vacsora és koncert követte.  
    A miniszterelnök által közzétett, a koncerten rögzített videóban Donald Trump úgy fogalmazott: „Senki sem jobb, okosabb vagy jobb vezető, mint Orbán Viktor. Fantasztikus”.
    „Mint tudják, ő Magyarország miniszterelnöke, aki remek munkát végez. Nem egy ellentmondásos figura, mert ha elmondja, hogy lesz, akkor az úgy is lesz!” – tette hozzá a volt amerikai elnök.
    Donald Trump arról is beszélt, Orbán Viktor miniszterelnök „a főnök”, „és ő egy nagyszerű, fantasztikus vezető Európában, sőt az egész világon”, akit nagyon tisztelnek.
    „Megtisztelő, hogy itt vagy közöttünk, Viktor. Nagyon megtisztelő. Köszönöm” – fogalmazott a volt amerikai elnök.