Egy élményekkel teli este, ahol  a mozgás és a zene összefonódik Nagyvárad lenyűgöző környezetében. Idén a Festum Varadinum egy olyan programmal készül, amely minden biciklizés és zene szerelmese számára kihagyhatatlan élményt ígér.

Május 9-én, 18:00 órától, a Magnolia Parkból indul egy izgalmas biciklitúra a nagyváradi várba. Az út során élőben egy DJ fog kísérni, aki garantálja, hogy a hangulat mindvégig felülmúlja az elvárásokat, és mindenki tele energiával és hangulatban maradjon. Az utazást egy emlékezetes Queen tribute koncert zárja a nagyváradi várban, a „Don’t Stop the Queen” zenekar előadásában. Az esemény biztonságos és élvezetes környezetet biztosít minden résztvevő számára, ezért kérjük, hogy csak 14 évnél idősebbek vegyenek részt.

A Festum Varadinum olyan lelkes szervezetekkel és partnerekkel működik együtt, akik támogatják az urbanizált biciklizést, mint például a Pedalăm Egyesület, Drop (Eastride), EKE, Rent-e – Cluj, Spițe: Coffee&Cycling, Visit Oradea és a X-MAN Romania. 

A szervezők minden mozgás, zene és adrenalin szerelmeseit arra ösztönzik, hogy csatlakozzanak és oszák meg velük a kerékpározás és zene iránti szenvedélyüket egy olyan környezetben, amely a mozgást, az egészséget és a közösséget népszerűsíti.