A MOL Románia elindította a nemzetközi szinten díjazott, teljes mértékben digitalizált MOL Move hűségprogramot, amely garantált kedvezményeket kínál az ügyfeleknek, többek között üzemanyag-vásárlás esetén is. A MOL Move a MOL digitális innovációs projektjeinek kulcsfontosságú eleme, amelynek célja, hogy az ügyfeleknek személyre szabott, a vásárlási szokásaikhoz igazodó kedvezményeket és promóciókat kínáljon. A hat országban, ahol az alkalmazást már elindították, a regisztrált felhasználók száma igazolja, hogy az új program jelentősen hozzájárul az ügyfélhűség és az ügyfélélmény fejlesztéséhez.

A MOL Move program több nemzetközi díjat is elnyert, többek között a 2023-as International Loyalty Awards és a 2022-es Loyalty 360 díjat. A program több országban, így Lengyelországban, Csehországban, Szlovéniában, Szlovákiában, Horvátországban és Magyarországon is elérhető. A múlt héttől kezdve pedig immár Szerbiában is.

„Hat országban több mint négymillió ügyfél használja és értékeli a MOL Move alkalmazást. A program egyedülálló előnyökkel jár, garantált és visszatérő kedvezményeket kínál a termékek és szolgáltatások széles skálájára, beleértve az üzemanyagokat is. Interaktív módon bevonja a felhasználókat, és meglepetéseket kínál nekik. Az alkalmazás elindítása új lépést jelent a MOL-csoporton belüli hűségstratégiánkban. Az új program nagyon jó fogadtatásra talált azokban az országokban, ahol már bevezetésre került, és meggyőződésem, hogy a romániai ügyfelek is értékelni fogják, mivel azonnali előnyöket kínál számukra a MOL töltőállomásokon történő valamennyi vásárlásuk során” – mondta Mozga Gábor, a MOL Románia ügyvezető igazgatója.

Az új programba bármelyik ügyfél regisztrálhat az Android és iOS eszközökre egyaránt elérhető MOL Move mobilalkalmazás telepítésével, vagy a molmove.ro honlapon keresztül. A regisztrációt követően, az üdvözlő utalvány aktiválása után az ügyfelek egy ajándék Fresh Corner kávét kapnak, amelyet több mint 20 termék közül választhatnak ki a 218 MOL töltőállomás egyikén. A rendszer ezenkívül a MOL töltőállomásokon végzett minden egyes tranzakció után pontokat biztosít az ügyfeleknek, amelyek segítségével a program négy szintjén léphetnek előre, a Green szinttől kezdve egészen a VIP-szintig.

A rendszer a pontokat az adott termékek kategóriájától függően biztosítja, mind a készpénzzel vagy bankkártyával fizető ügyfelek, mind a MOL-csoport üzemanyagkártyák felhasználói számára. Minden liter EVO üzemanyag vásárlásakor 1 pontot kapnak az ügyfelek, az EVO Plus üzemanyagért pedig 3 pontot. A Fresh Corner termékek vásárlásáért minden elköltött lej után 3 pontot gyűjtenek a vásárlók, csakúgy, mint az autómosási szolgáltatásokért. A shopokban kapható termékek esetén minden elköltött 1 lej egy pontot jelent.

Továbbá azok a vásárlók, aki 2024. március 13. és április 14. között regisztrálnak, 30 bani/liter értékű kedvezményre jogosító üzemanyag-utalványban részesülnek, amelyet bármely, a MOL által forgalmazott üzemanyag vásárlására felhasználhatnak.

Azok az ügyfelek, akik tagjai voltak a korábbi hűségprogramnak és a MultiBonus kártyával regisztráltak, automatikusan 500 pontot kapnak az új MOL Move alkalmazásban.

„Nagyra értékeljük a MultiBonus programunkban részt vevő ügyfeleink hűségét, és örülünk, hogy az új MOL Move programban 500 pontos bónusszal nyújthatunk előnyt számukra a nagyobb kedvezmények gyorsabb eléréséhez. Üdvözöljük a MOL-csoport üzemanyagkártyákkal rendelkező ügyfeleinket is, és meghívjuk őket, hogy csatlakozzanak az új MOL Move hűségprogramunkhoz, mostantól lehetőséget nyújtunk számukra a pontgyűjtésre. Így minden járművezető hozzáférhet a program kedvezményeihez, amikor a MOL Románia töltőállomásain tankol vagy vásárol” – tette hozzá Mozga Gábor, a MOL Románia ügyvezető igazgatója.